Våra tjänster

Luftbehandling

Luftbehandlingsprodukter såsom återvinningsaggregat, fläktar, rökevakuering, och övriga ventilationsprodukter. Med ett brett produktsortiment kan vi i de flesta fall tillgodose kundens behov. I de fall ingen av våra standardprodukter passar in så specialbygger en kundanpassad produkt för det specifika projektet. Det är vår styrka!

Automation/Kyla

Ett bra inomhusklimat är så mycket mer än bara luft. Vi erbjuder därför helhetslösningar där vi kopplar samman automations- och kylsystemet med luftbehandlingsaggregatet för att skapa optimala förutsättningar för ett bra klimat inomhus.

Projekt

En del av våra kunder behöver hjälp med att ta fram vilken typ av lösning som passar i deras projekt. Vi kan hjälpa att ta fram ett förfrågningsunderlag för beställare, skapa ett helhetskoncept för installatörer, och vi kan styra projekt ute hos kund. Oavsett projekt så hjälper vi gärna till.

Service

Behöver du teknisk support, eller har du ett luftbehandlingsaggregat som behöver service. Inga problem, vi har kunnig personal som gärna hjälper dig på distans. I de fall någon behöva felsöka aggregatet på plats, skickar vi ut en av våra duktiga servicetekniker.