1. Hem
  2. /
  3. Rökevakuering
  4. /
  5. Rökgasevakuering för parkeringshus AXIS-JET

Rökgasevakuering för parkeringshus AXIS-JET

AXIS-JET

Axialfläkt avsedd för att monteras i tak. Designad för allmän ventilation av underjordiska och halvöppna parkeringar, ventilation av tunnlar, rökutsug i händelse av brand som en del av rökutsugssystem Temperaturer för det transporterade mediet: i kontinuerlig drift upp till +55 °C; i rökutsugningsläge: 300 °C/2 timmar och 400 °C/2 timmar.
Höljet till Axis-Jet-fläkten är tillverkat av polymerbelagt stål för att klara av de mest aggressiva miljöerna. Fläktarna finns i två höljesversioner: cylindriska och åttakantiga.
Höljet inkluderar inre fästen för motorfixering. Dessa konsoler fungerar som styrvingar och fördelar luftflödet jämnt, vilket ökar fläktens aerodynamiska prestanda. Fläkten har en ljudisolering av mineralull.
Fläkten i ett åttakantigt hölje Axis-Jet-VI har reducerad höjd, en gångjärnslucka för elinstallation med spärrbultar och en löstagbar mittdel för underhåll Finns i flöden upp till 8900 l/s. 

Kontakta oss för att veta mer om våra produkter för rökevakuering.

Blauair Standard

DOMEKT-enheterna är utrustade med ett integrerat styrsystem: antingen C6, C6M eller C8.

Styrsystemen är utformade för att autonomt bibehålla det bekväma inomhusklimatet. Ventilationsintensiteten anpassas efter indikering från anslutna sensorer, förprogrammerade veckoscheman och inställda parametrar.

Enheten kan styras med hjälp av kontrollpanelen, mobilapplikationen eller webbläsaren. Användarvänligt gränssnitt gör det lätt att navigera.