Rökgasevakuering för parkeringshus AXIS-JET

Rökgasevakuering för parkeringshus AXIS-JET

Eftersom vi tillbringar vår mesta tid hemma är det mycket viktigt att vi har ett bra inomhusklimat. Vi har designat DOMEKT-serien för att bibehålla det bästa klimatet i hemmet, för att spara energi och att ge brukaren möjlighet att enkelt styra klimatet via en kontrollpanel eller en mobiltelefon.

Vårt smarta styrsystem och marknadsledande komponenter karakteriserar DOMEKT-enheter som energieffektiva och tysta. Installationsutrymmet är oftast begränsat i bostäder, därför är DOMEKT-sortimentet stort för att kunna hitta den bästa lösningen för respektive bostad. DOMEKT-serien består av horisontella, vertikala eller lågbyggande enheter. DOMEKT-serien har väldigt bra återvinningsgrad, runt 85% oavsett om man väljer roterande växlare eller motströmsvärmeväxlare. Alla enheter har stickkontakt och är elektriskt färdigkopplade med styrenhet. Helt enkelt ”Plug and Play”.

DOMEKT-serien har flödeskapacitet mellan 15 – 180 l/s och är lämpliga i lägenheter, flerbostadshus, radhus och villor.

Integrerat styrsystem

DOMEKT-enheterna är utrustade med ett integrerat styrsystem: antingen C6, C6M eller C8.

Styrsystemen är utformade för att autonomt bibehålla det bekväma inomhusklimatet. Ventilationsintensiteten anpassas efter indikering från anslutna sensorer, förprogrammerade veckoscheman och inställda parametrar.

Enheten kan styras med hjälp av kontrollpanelen, mobilapplikationen eller webbläsaren. Användarvänligt gränssnitt gör det lätt att navigera.

DOMEKT urvalsprogram

  • För DOMEKT-enheter med kapacitet från 15 till 180 l/s.
  • Parametrar beräknas för specifika klimat och driftsförhållanden.
  • Val av tillbehör till enheten.
  • Jämförelse av enheterna.
  • Integrerade DOMEKT 3D REVIT-modeller finns i urvalsprogrammet.