1. Hem
  2. /
  3. Kanalansluten rökgasfläkt ISO-V

Kanalansluten rökgasfläkt ISO-V

ISO-V

Frånluftsfläkt i isolerat hölje för installation vid höga krav på ljudnivån. Olika användningsmöjligheter tack vare en speciell transformerbar höljeskonstruktion. Lämplig för användning som separat komponenter i luftbehandlingssystem. Kompatibel med Ø 355 upp till 710 mm rund eller 500×500 uppåt till 1000×1000 mm rektangulära kanaler. Hölje av aluminiumram och löstagbara aluzink termo- och ljudisolerade sandwichpaneler.

Högeffektiv likströms EC-motor med bakåtböjda skovlar.

EC-tekniken uppfyller de aktuella kraven på energieffektiv och styrbar ventilation och ger upp till 35% energibesparing jämfört med asynkronmotorer.

EC-motor säkerställer ett fullständigt kontrollerbart varvtalsområde för fläkten och har integrerat överhettningsskydd med automatisk återstart.

Fläkthastigheten styrs med en 0–10 V styrsignal från följande källor:

  • Integrerad eller extern hastighetsregulator
  • Styrenhet med sensorer
  • Centralt BMS-system.

EC-motorn har inga friktions- eller slitdelar som kondensator och borstar. Istället används ett underhållsfritt elektroniskt kretskort för EC-styrenheten.

Fläkthjulet är dynamiskt balanserat.

Fläkten är kompatibel med 50 Hz och 60 Hz elnät och maxhastigheten beror inte på nätfrekvensen.

Blauair Standard

DOMEKT-enheterna är utrustade med ett integrerat styrsystem: antingen C6, C6M eller C8.

Styrsystemen är utformade för att autonomt bibehålla det bekväma inomhusklimatet. Ventilationsintensiteten anpassas efter indikering från anslutna sensorer, förprogrammerade veckoscheman och inställda parametrar.

Enheten kan styras med hjälp av kontrollpanelen, mobilapplikationen eller webbläsaren. Användarvänligt gränssnitt gör det lätt att navigera.