1. Hem
  2. /
  3. Carel S31

CAREL PCO S31

CAREL PCO S31

Kvent är ett toppmodernt automationssystem från Carel med allt från enkla inställningar till mer avancerade funktioner. 

Gränssnitt 

pCO systemterminalerna finns tillgängliga i panel- eller väggmonterade versioner, med LED eller LCD-skärm.

Kommunikation:

Den kan ansluta till de mer allmänt använda kommunikationsstandarderna, antingen direkt eller via gateways (Modbus®, BACnet™, Johnson Metasys®, DLL för Windows®, TCP/IP, SNMP, LonWorks®, Konnex®). Den kan också ansluta till intranät eller internet med en gateway som konverterar CAREL-protokollet till TCP/IP Ethernet™ 10 MB/s. Dessutom kan pCO systemstyrenheter ta emot och skicka SMS med hjälp av ett enkelt GSM-modem. Alla pCO systemkomponenter kan anslutas utan att det krävs ytterligare kort till pLAN-nätverk för utbyte av data och information.

Senaste tekniken:

En 32-bitars mikroprocessor garanterar hög programkörningshastighet inklusive kontroll av snabbare transienter. Parametrarna kan skyddas med olika lösenordsnivåer.

Programmerbarhet:

CAREL 1tool systemutvecklingssystem möjliggör anpassning av programvaran. Mjukvaran kan överföras direkt från en persondator eller alternativt med hjälp av en elektronisk plug & play play-nyckel eller USB-nyckel (på modeller där det förekommer).

Tillämpningar:

Programmerbarheten av pCO-serien innebär att applikationer är möjliga för värmepumpar, kylmaskiner och luftbehandlingsaggregat.