1. Hem
  2. /
  3. Automation

Automation

Automationssystem S21

Vårt senast uppdatera styrsystem för stora som små enheter. Uppkopplingsbart mot överordnat automationssystem via Modbus/bacnet. Ett smart egenutvecklat styrsystem från Blauberg med den senaste och mest innovativa tekniken för att möjliggöra kostnads- och energieffektiv styrning av luftbehandlingsaggregat.

CAREL PCO S31

Den kan ansluta till de mer allmänt använda kommunikationsstandarderna, antingen direkt eller via gateways (Modbus®, BACnet™, Johnson Metasys®, DLL för Windows®, TCP/IP, SNMP, LonWorks®, Konnex®). Den kan också ansluta till intranät eller internet med en gateway som konverterar CAREL-protokollet till TCP/IP Ethernet™ 10 MB/s. Dessutom kan pCO systemstyrenheter ta emot och skicka SMS med hjälp av ett enkelt GSM-modem. Alla pCO systemkomponenter kan anslutas utan att det krävs ytterligare kort till pLAN-nätverk för utbyte av data och information.

SIEMENS CLIMATIX

Automationssystem från Siemens för att styra och övervaka luftbehandlingsaggregat. Systemet har i princip inga begränsningar
och kan enkelt integreras till överordnade system. Kommer levererat med ny handpanel i touch

Schneider i särklass bästa styrenhet för HVAC-maskiner

Modicon M171 optimerade logiska styrenhet för enkla och kompakta aggregat är den minsta programmerbara styrenheten på marknaden. Denna styrenhet finns också i infälld version och kräver därför minimalt installationsutrymme, samtidigt som den erbjuder en enorm mångsidighet.

Projektanpassat automationssystem

Vi erbjuder skräddarsydda automationslösningar för våra produkter i de fall då ingen utav våra standardlösningar lämpar sig. Det kan handla om att integrera automationssystem till överordnat system eller i de fall då ett visst fabrikat är viktigt. Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan skräddarsy en automationslösning som passar era behov.